HEM    OM FÖRETAGET    PERSONAL    TJÄNSTER    KONTAKT   LÄNKAR

OM FÖRETAGET

EXTRO AB

är ett mindre företag som startades 2003 av Lars-Göran och Rose-Marie Högberg. Vi har arbetat tillsammans med behandling i öppenvårdsform för beroende och deras anhöriga. Augusti 2008 insjuknade min make i cancer, och under den följande tiden fram till hösten 2010 var vi båda hemma tillsammans och gjorde allt som var möjligt för att övervinna denna sjukdom. Tyvärr gick det inte att besegra sjukdomen, i september 2010 somnade min älskade make in.  

Nu är jag tillbaka i arbetslivet igen efter denna svåra tid och har beslutat mig för att driva företaget EXTRO AB vidare i egen regi.  Företagets arbete och målsättning kommer att se lite annorlunda ut, det kommer inte enbart rikta sig till beroende och deras anhöriga utan jag vänder mig till alla er som av olika skäl vill göra en förändring i livet.

Jag erbjuder samtal där jag kan hjälpa dig att utforska dina känslor, behov, motiv och relationer, att förstå din livshistoria, bearbeta tidigare händelser i livet och bryta destruktiva mönster utifrån det som är aktuellt i ditt liv just idag. Gemensamt utarbetar vi en behandlingsplan som passar för just dig

EXTRO AB utgår alltid från de behov och förutsättningar som finns.

Jag vänder mig till kommuner, företag, och privatpersoner 

 

Välkommen till EXTRO!